Ga naar hoofdinhoud

Fiber Fix

Heb jij last van breekbaar, droog en/of dof haar? Of is je haar zwaar chemisch behandeld en hierdoor erg beschadigd? Dan is deze behandeling zeer geschikt voor jou. Fiber Fix herstelt je haar. Ook gebruiken wij Fiber Fix door alle ontkleurende behandelingen in de salon. Het gaat beschermt en herstelt je haar tijdens het kleurproces. Na het kleuren zal je haar er glanzend uit zien en heerlijk zacht aanvoelen.

Fiber Fix treatment

Deze treatment bestaat uit een losse herstelbehandeling en duurt ca 30/45 minuten, afhankelijk van je haarlengte. Dit kan je eenmalig eens proberen om te kijken wat het met je haar doet, of in kuurverband om het maximale herstel uit je haar te halen. In kuurverband ga je het maximale effect uit de behandeling halen en zal je het meeste resultaat boeken. Kuurverband wordt per haartype bekeken en beoordeelt, kom langs voor meer informatie of maak hier je afspraak.

Bij droog en breekbaar haar is de Fiber Fix je beste vriend. Is je haar zwaar chemisch beschadigd en voelt het glad/zuurkoolachtig aan na het wassen dan is een Botugen treatment geschikter.

Soms is het haar zo beschadigd dat kleuren een slechte optie lijkt. Behandel je haar dan eerst met deze treatment en grote kans dat je haar daarna voldoende herstelt is om het toch op een milde manier te gaan kleuren.

Na deze behandeling voel je al meteen verschil!

Het resultaat is gezond, glanzend en sterker haar.

Back To Top