skip to Main Content

& MORE

Toen kwam er meer en meer waardoor een waar beauty centrum in Hoogeveen geboren werd.

Nagelsalon

In 2007 zijn onze diensten uitgebreid met de nagelsalon. Hier kan je terecht voor het laten zetten van prachtige acrylnagels, polygel, gelpolish of gewoon een heerlijke manicure voor mooie en zachte handen. Als één van de eersten in Nederland hadden wij de Garra Rufa Footspa in de salon staan en nog steeds kan je hier heerlijk met je voeten in terecht. Veel klanten met psoriasis maken hier graag gebruik van, wegens de helende werking van de visjes. Maar ook is dit heel gezellig om te doen met een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest.

Een massagepraktijk en schoonheidssalon misten nog, deze zijn in 2013 erbij gekomen. Daardoor werden onze diensten flink uitgebreid en kan je sindsdien ook voor ontspannende behandelingen bij ons terecht.

Massagepraktijk

In de massagepraktijk kan je terecht met als je klachten op spiergebied, maar ook voor ontspannende massages kan je bij Lenneke terecht. Onze massagetherapeute heeft gouden vingers en vele klanten weten daardoor dan ook de weg naar haar te vinden. Wij zijn aangesloten bij een beroepsvereniging wat wil zeggen dat je meestal de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgt.

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon kan je lekker ontspannen en genieten van alle gezichtsbehandelingen en arrangementen die we aanbieden. Bij iedere klant wordt er gekeken naar het huidtype en wordt de behandeling daar volledig op afgestemd. Zo kunnen wij zo nauwkeurig mogelijk te werk gaan en het beste resultaat bereiken. Wij werken hier met de bekende merken Medex & Alcina.

Hopelijk tot snel bij Total Look Hair & more

Back To Top
X