Ga naar hoofdinhoud

& MORE

Toen kwam er meer en meer waardoor een waar beauty centrum in Hoogeveen geboren werd.

Op dit moment heeft de nagelstyliste een klanten stop!

Nagelsalon

In 2007 zijn onze diensten uitgebreid met de nagelsalon. Hier kan je terecht voor het laten zetten van prachtige acrylnagels, polygel, gelpolish of gewoon een heerlijke manicure voor mooie en zachte handen. Als één van de eersten in Nederland hadden wij de Garra Rufa Footspa in de salon staan en nog steeds kan je hier heerlijk met je voeten in terecht. Veel klanten met psoriasis maken hier graag gebruik van, wegens de helende werking van de visjes. Maar ook is dit heel gezellig om te doen met een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest.

 

Een schoonheidssalon miste nog, die is er 2013 bij gekomen. Daardoor werden onze diensten flink uitgebreid en kan je sindsdien ook voor ontspannende behandelingen bij ons terecht.

 

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon kan je lekker ontspannen en genieten van alle gezichtsbehandelingen en massages die we aanbieden. Bij iedere klant wordt er gekeken naar het huidtype en wordt de behandeling daar volledig op afgestemd. Zo kunnen wij zo nauwkeurig mogelijk te werk gaan en het beste resultaat bereiken. Wij werken met het prachtige merk Alcina, Het merk Alcina biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor haar & huid. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd, stralend uiterlijk.

Hopelijk tot snel bij Total Look Hair & more

Back To Top