& MORE

Toen kwam er meer en meer…

In 2007 zijn onze diensten uitgebreid met de nagelsalon. Hier kan je terecht voor het laten zetten van prachtige acrylnagels, gelpolish of gewoon een heerlijke manicure. Als één van de eersten in Nederland hadden wij de Garra Rufa Footspa in de nagelsalon staan en nu nog steeds kan je hier heerlijk met je voeten in terecht.

Een massagepraktijk en schoonheidssalon misten nog en deze zijn in 2013 erbij gekomen. In de massagepraktijk kan je terecht met als je klachten op spiergebied. Onze massagetherapeute heeft gouden vingers en vele klanten weten dan ook de weg naar haar te vinden. Wij zijn aangesloten bij een beroepsvereniging wat wil zeggen dat je meestal de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgt.

In de schoonheidssalon kan je lekker ontspannen en genieten van alle gezichtsbehandelingen die we aanbieden. Bij iedere klant wordt er gekeken naar het huidtype en wordt de behandeling daar volledig op afgestemd. Zo kunnen wij zo nauwkeurig mogelijk te werk gaan en het beste resultaat bereiken. Wij werken hier met de bekende merken Medex & Alcina.

Hopelijk tot snel bij Total Look Hair & more

X