Ga naar hoofdinhoud

Fiber Fix

Heb jij last van breekbaar, droog en/of dof haar? Of is je haar zwaar chemisch behandeld en hierdoor erg beschadigd? Dan is deze behandeling zeer geschikt voor jou. Fiber Fix herstelt je haar. Ook gebruiken wij Fiber Fix door alle ontkleurende behandelingen in de salon. Het gaat beschermt en herstelt je haar tijdens het kleurproces. Na het kleuren zal je haar er glanzend uit zien en heerlijk zacht aanvoelen.

Haar Knippen Hoogeveen

Knippen

Een kapsalon is geen kapsalon zonder knippende haarstylisten! Dit is dan ook de behandeling die wij het meest uitvoeren in de salon naast het haar kleuren. Juist daarom gaat het meeste van onze trainingstijd in het trainen van haar knippen zitten. Geregeld volgen wij knip trainingen om weer van de nieuwste technieken en trends op de hoogte te zijn. Deze voeren wij dan ook met veel plezier weer uit op jouw haar! Durf jij het aan??

spray tan

Spray tan

Bruin worden zonder zon? Dan is Spray Tan de ideale oplossing voor je! Het is absoluut niet slecht voor je huid in tegenstelling tot de zonnebank. Kom een keer langs en ervaar het zelf. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Extensions

Voller haar, dikker haar en langer haar zijn de meest bekende termen die wij krijgen te horen op extensions gebied. Tegenwoordig zie je in de showbiz veelal mooie volle bossen haar. Dat maakt ons wel eens onzeker omdat het showbiz beeld bijna als normaal wordt ervaren. Helaas is het grotendeel van ons niet gezegend met zo’n bos haar van zichzelf. Maar hé dan ben je bij ons aan het juiste adres, al deze 3 wensen kunnen wij voor je waar maken.

shutterstock_1336711481 (Small)

Kleuren

Hier gaat ons hartje sneller van kloppen… Haren verven en blonderen of zoals wij het liever noemen kleuren en ontkleuren. Of highlights, lowlights, balayage, ombre, tiger eye hair etc… Wij vinden het GEWELDIG. Mede daarom zijn alle haarstylisten die bij Total Look Hair & more werken ook getraind tot Master Colorista en hebben wij alle kennis in huis om je haar op de juiste manier te kleuren en op de juiste kleur te krijgen.

keratin-gold-Mobile

Keratin Gold Treatment

Jean Paul Myne Keratin Plus Gold Treatment zorgt voor glad, glanzend, zacht haar wat er veel gezonder uit ziet.  Keratin Gold bestaat uit een mix van organische zuren, suikers, amino zuren en plantaardige eiwitten om de haarstructuur te veranderen. Hierdoor heb je voor een lange periode zijdezacht en glanzend haar. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor black hair en europees haar en voor een ieder die graag steil glanzend haar wil.

Back To Top