Ga naar hoofdinhoud

HAIR

Welkom op onze site! Wij hopen dat je door het bezoek aan deze site een goede indruk krijgt van wat wij voor je kunnen betekenen in onze kapsalon in Hoogeveen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kan door te bellen, te mailen en je bent natuurlijk altijd welkom om langs te komen.

In mei 2005 zijn wij begonnen met toen als naam Kapsalon Total Look. Inmiddels 2 verhuizingen een aantal verbouwingen/opknap momenten later zijn wij nu gevestigd aan het Nicolaas Beetsplein 7 in Hoogeveen.

Diensten

In onze kapsalon in Hoogeveen kan je natuurlijk terecht voor het knippen en kleuren van je haar, maar ook voor de bekende Keratin Gold Treatment, Oxilock behandelingen of het authentiek scheren. Daarnaast voeren wij nog vele andere behandelingen uit die je onder het kopje behandeling terug kan vinden. In onze kapsalon werken wij met de innovatieve merken Fanola , Alcina & Jean Paul Myne.

Wat wij voornamelijk uitvoeren in de kapsalon is het plaatsen van extensions. Op deze pagina kan je meer informatie vinden. Wij werken met GRATIS adviesgesprekken. Mocht je interesse hebben om weaves te laten plaatsen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak zodat wij je alle verschillen kunnen uitleggen en kunnen laten weten wat de kosten hiervan zullen zijn. Deze zijn heel verschillend en afhankelijk van het merk, de lengte en hoeveelheid die je graag wil afnemen. Na dit advies gesprek kan jij zelf de beslissing nemen of je ze wel of niet laat plaatsen.

 

Ook voeren wij het hele jaar spray tan behandelingen uit, ook in de winter kan je hiervoor bij ons terecht. Wij werken hiermee met het merk Fresh Indulgence.

Back To Top