skip to Main Content

Beauty arrangementen

In onze schoonheidssalon kunt u niet alleen terecht voor gezichtsbehandelingen of harsen van het lichaam maar ook voor heerlijke wellness arrangementen.

Drents Veen arrangement – 90 minuten

Het Drents Veen arrangement vervaardigd met mineralen uit Drents veengrond.

Ontvangst met koffie of thee, waarna je een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaat bestaande uit een reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen epileren, peeling/lysing, masker, lotion en verzorgende dagcreme.

Handmassage met Medex Hand & Bodycream.

Hierna volgt een verkwikkend en ontspannende rugscrubmassage met aansluitend een veenpakking. Het Drents veenmeisje is lang geleden opgegraven dat ver voor de jaartelling in het veen terecht kwam; zij verkeerde nog in verbazingwekkende goede staat.

Aan het eind van de behandeling krijg je een dag make-up en ga je stralend de deur uit.

Glowing Winter arrangement – 90 minuten

Als voorbereiding voor de winter! Dat wordt weer veel binnen zitten met de verwarming aan, dit is niet bevordelijk voor de vochtbalans van je huid. Houd je vochtbalans op peil dat voorkomt lijntjes in het gezicht en rond de ogen. Daarom is het erg belangrijk de huid af en toe extra aandacht te geven door middel van vochtherstellende producten.

Ontvangst met winterthee waarna je gezicht met een milde scrub, de Lait Exfoliant speciaal voor de vochtarme huid, gereinigd wordt. Daarna volgt nog een extra reiniging met de Deep Clean en Bio Soft van Medex. Onzuiverheden verwijderen en je wenkbrauwen weer mooi in model is de volgende stap.

Dan ga je genieten van een heerlijke gezicht, hoofd, hals en decollete massage met hot oil.

Vervolgens word je huid nog beter gehydrateerd met een oogcontourbehandeling ‘Actiprotin’, vochtregulerend masker, lotion en een dagcreme.

Als voorbereiding tegen winterhanden wordt door middel van een scrubmassage ook je handen behandelt afsluitend met de weldadige Hand & Body Cream van Medex.

Aan het eind van de behandeling krijg je een dag make-up.

Kom maar op met die winter!

Sun & Beauty arrangement – 120 minuten

Het Sun & Beauty arrangement is een heerlijke ontspannende behandeling die ideaal is in het voorjaar of tijdens de zomer.

Ontvangst met koffie of thee waarna u een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaat bestaande uit een reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen epileren, peeling/lysing, masker, lotion en verzorgende dagcreme.

Voet of handmassage (wat u wenst) met Medex Hand & Bodycream.

Hierna volgt een verkwikkend bodyscrubmassage met van Ginkel’s scrub in een geur naar keuze. Scrubben zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen, zachter en gladder aanvoelt, maar ook dat u sneller en egaler een kleurtje van de zon zal krijgen.

Aan het eind van de behandeling krijgt u een dag make-up en een heerlijke smoothie om na te genieten.

Klik hier om onze tarieven te bekijken.

Back To Top
X