Ga naar hoofdinhoud

Afspraak maken? Dit kan! Ga terug naar de pagina Total Look en klik dan snel op ”Online afspraak maken”

Gezichtsbehandelingen

In onze schoonheidssalon hebben een aantal soorten gezichtsbehandelingen die varieren in behandeling en tijd. Al onze behandelingen worden per huidtype bekeken en daarop aangepast. Hieraan kun je denken aan gevoelige, verouderde, verslapte, vette of droge huid.

Waxen

Harsen of iets luxer genoemd waxen, auw.. Maar wie mooi wil gaan moet pijn doorstaan. En het is super handig want de haren blijven 3 tot 8 weken weg, dus een klein beetje pijn is op de lange duur dan ook wel fijn. Onze schoonheidsspecialiste Esmay harst heel vakkundig alle haartjes weg. Na het harsen groeien de haren ook veel zachter terug dan dat je zou scheren. Harde stoppels zeg je dus ook vaarwel na een waxing.

Visagie

Voor een avondje weg, een feestje of voor je bruiloft bij ons ben je aan het juiste adres voor je make-up. Wij werken met het merk Alcina en kunnen hiermee jou van alle looks voorzien.

Klassieke ontspannings massage

De klassieke massage, Bij deze vorm van massage gaat het vooral om ontspanning, het afvoeren van afvalstoffen, het opheffen van blokkades en het stimuleren van de bloedsomloop.  Door deze massage worden de spieren soepeler, het lichaam ontspant en komt tot rust. Het is dus een weldaad voor lichaam en geest!

Hot stone massage

Als u opzoek bent naar een stress verlichtende en ontspannende massage dan is een hot stone massage een uitstekende keus!

Lash volume lifting

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder nep wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig

 

Back To Top