skip to Main Content

Maak voor de schoonheidssalon je afspraak via beautyenbodyjoli.boekingapp.nl

Gezichtsbehandelingen

In onze schoonheidssalon hebben een aantal soorten gezichtsbehandelingen die varieren in behandeling en tijd. Al onze behandelingen worden per huidtype bekeken en daarop aangepast. Hieraan kun je denken aan gevoelige, verouderde, verslapte, vette of droge huid.

Waxen

Harsen of iets luxer genoemd waxen, auw.. Maar wie mooi wil gaan moet pijn doorstaan. En het is super handig want de haren blijven 3 tot 8 weken weg, dus een klein beetje pijn is op de lange duur dan ook wel fijn. Onze schoonheidsspecialiste Lisanne harst heel vakkundig alle haartjes weg. Na het harsen groeien de haren ook veel zachter terug dan dat je zou scheren. Harde stoppels zeg je dus ook vaarwel na een waxing. Je wenkbrauwen, bovenlip kin en of kaak kan je laten harsen op afspraak op elke gewenste dag binnen onze ruime openingstijden.

Hammam

Kies voor een heerlijk Hammam ritueel in schoonheidssalon Total Look Hair & more.
Hammam staat bekend als een Turks ritueel van reiniging & ontspanning. Dit Turks ritueel wordt uitgevoerd op de rug en achterkant van de benen.

Visagie

Voor een avondje weg, een feestje of voor je bruiloft bij ons ben je aan het juiste adres voor je make-up. Wij werken met het merk Alcina en Medex en kunnen hiermee jou van alle looks voorzien.

Fruitzuur

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De Alpha Hycid fruitzuur behandeling is zeer geschikt om oneffenheden, acne, pigmentvorming, slappe huid en huidveroudering te behandelen.
De fruitzuren in Alpha Hycid gel bestaan uit natuurlijke zuren (melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur) die door het lichaam eenvoudig kunnen worden afgebroken. De peeling versnelt het vernieuwingsproces van de huid en zorgt voor verbetering van de elastische en plastische eigenschappen van de huid.

Beauty arrangementen

In onze schoonheidssalon kunt u niet alleen terecht voor gezichtsbehandelingen of harsen van het lichaam maar ook voor heerlijke wellness arrangementen.

Klassieke ontspannings massage

De klassieke massage, Bij deze vorm van massage gaat het vooral om ontspanning, het afvoeren van afvalstoffen, het opheffen van blokkades en het stimuleren van de bloedsomloop.  Door deze massage worden de spieren soepeler, het lichaam ontspant en komt tot rust. Het is dus een weldaad voor lichaam en geest!

30 minuten: rug, schouders, nek en armen
45 minuten: rug, schouders, nek, armen en achterkant benen
60 minuten: volledige lichaamsmassage eventueel inclusief gezichtsmassage

Beauty bootcamp

Met de beauty bootcamp in onze schoonheidssalon creëer je een perfecte huid in 12 weken.
Het is bekend dat wanneer je, je regelmatig en intensief ergens mee bezig houdt, dat snel zijn vruchten afwerpt. Dat effect bereik je ook met je huid tijdens onze beauty bootcamp kuur van 12 weken, waarvan je eens in de 2 weken in onze salon langs komt voor een intensieve behandeling.

Back To Top
X