Ga naar hoofdinhoud

Garra rufa footspa

Het gebruik van de Garra Rufa vissen is als een natuurlijke cosmetische peeling van de huid. Honderden kleine visjes knabbelen voorzichtig de dode huidcellen van de voeten, waardoor de huid na de behandeling zacht en vitaal aanvoelt. De zachte massage heeft een zeer hoge amusementswaarde, resulterend in een variatie van hilarische reacties.

Originele Turkse (Kangal) Garra Rufa vissen.

De originele Garra Rufa vissen zijn afkomstig uit de thermale bronnen rondom de stad Kangal in Turkije. Alleen van deze vissen wordt gezegd dat er een geneeskrachtig enzym in het speeksel voorkomt, welke een regenerende uitwerking heeft op de onderliggende huid. Al eeuwen maken mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem gebruik van de helende werking van deze unieke vissen.

Kan een Garra Rufa behandeling een huidaandoening doen verdwijnen?

Uw huidaandoening wordt door de Garra Rufa behandeling op een gezonde en biologische manier verminderd. Verwacht niet dat een psoriasisaandoening volledig wordt genezen, dit is (helaas) nog op geen enkele manier mogelijk. Wel worden zowel de gevoelige plekken alsmede de jeuk verminderd. Daarnaast heeft een Garra Rufa behandeling een therapeutische uitwerking op mensen; veel mensen ervaren een behandeling als zeer ontspannen.

Kan een Garra Rufa spa slecht zijn voor de gezondheid?

Bij de juiste (water)verzorging en het gebruik van originele Turkse Garra Rufa vissen is er geen gevaar voor de gezondheid. Wanneer een doktervis spa wel gevaarlijk wordt is waneer er gebruik wordt gemaakt van ander type vissen, die vaak ook als “doktervis” door het leven gaan.

De originele Turkse Garra Rufa vissen zijn karperachtige en zuigen de dode huidcellen los waarbij ze een speciaal enzym achterlaten op de onderhuid, die een geneeskrachtige werking heeft.

Back To Top