piercings

Oor piercen € 35,00

Navel € 40,00

Wenkbrauw € 35,00

Tepel € 40,00

Piercing door ons laten wisselen € 2,50 (plus kosten nieuwe piercing)

Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud

Piercings

Piercings bij Total Look Hair & more

Wij plaatsen verschillende soorten piercings waaronder navel, oren, dermal anchors etc.
Wij nemen alle tijd voor je tijdens het plaatsen van je piercing. Voor sommigen is dit een spannende gebeurtenis en daarom willen wij dat jij je op je gemak voelt bij ons. Na het zetten van je piercings krijg je een uitgebreide na verzorgingslijst mee om er voor te zorgen dat je lang plezier van je piercing zal hebben.

De genezingstijden die hieronder aan gegeven staan zijn gemiddeld en kunnen per persoon verschillen. Bij sommige piercings geld dat na 8 – 12 weken je je sieraad mag vervangen voor een ander titanium sieraad, maar meestal geldt hoe langer er gewacht wordt hoe beter het voor de genezing is. In sommige gevallen kan het wisselen naar een korter sieraad soms wel je genezing ten goede komen, maar laat je voor het wisselen informeren.

Wij piercen uitsluitend op afspraak, je kan bijna alle dagen hiervoor terecht. Voor een afspraak of meer informatie kan je bellen naar 0528-233806 of online je afspraak maken.

Let op! Voor het schoonhouden van je piercing ben je altijd een fysiologische zoutoplossing nodig. Deze kan je kant en klaar kopen bij ons voor € 5,95.

Wij zijn een GGD goedgekeurde salon voor het plaatsen van piercings, meer informatie hierover vindt je op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Genezingstijden piercings

Oorlel; deze kan gepiercet worden, maar mag ook ‘geschoten’ worden. Gedeeltes in je oor waar kraakbeen zit kan alleen gepiercet worden. Voordeel van je oorlel piercen is dat je niet het weefsel opzij duwt, maar door het piercen met de naald een beetje weefsel verwijderd waardoor de genezing beter verloopt. Wij hebben ervoor gekozen om alleen te piercen omdat dit de genezing ten goede komt.

Genezingstijd tot 8 weken

Oor; deze kan op verschillende plekken gezet worden. Je hebt de Helix, Tragus, Forward Helix, Industrial, Snug, Rook, Daith, Conch, Anti Tragus, Scapha,  eigenlijk op elk plekje in je oor kan een piercing gezet worden, wel moet de anatomie van je oor geschikt zijn voor bepaalde piercings. Wegens slecht genezen van een Industrial plaatsen wij deze daarom niet.

Genezingstijd tot 12 maanden

Navel; deze zie je het meest aan de bovenkant van de navel, maar kan eigenlijk aan alle kanten gezet worden. Helaas is niet elke navel geschikt voor een navelpiercing, wil je weten of jouw navel geschikt is kom dan even bij ons binnen zodat we de anatomie van je navel kunnen bekijken.

Genezingstijd tot 12 maanden

Wenkbrauw; deze kan op elke gewenste plek geplaatst worden van buiten naar binnen toe. Hiervoor wordt een licht gebogen barbell gebruikt.

Genezingstijd tot 10 weken

Tepel; deze piercing kan horizontaal of verticaal geplaatst worden en zie je bij mannen en vrouwen. Deze kan erg gevoelig zijn tijdens het plaatsen, maar dat is vrijwel direct weer over.

Genezingstijd tot 12 maanden

X