Ga naar hoofdinhoud
Per uur€ 60,00
5 a 6 uur per behandeling

Keratin Gold

Keratin Gold Treatment van Jean Paul Myne zorgt voor prachtig glad haar, dat stralend glanst, zacht aanvoelt maar ook veel gezonder eruit ziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Keratin Gold Plus bestaat uit een mix van organische zuren, suikers, amino zuren en plantaardige eiwitten om de haarstructuur te veranderen. Hierdoor heb je voor een lange periode zijdezacht en glanzend haar. Jean Paul Myne bewijst dat het mogelijk is. Het beschermt je haar tegen vocht van buitenaf zoals regen. Keratin Gold Plus Treatment bevat geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor black hair en europees haar en voor een ieder die graag steil glanzend haar wil.

Deze keratine treatment is een smoothing behandeling voor je haar.
Deze behandeling maakt je haar steiler en is zeer geschikt voor klanten die geen krul in het haar willen hebben. De resultaten zijn opmerkelijk en geven je haar meer glans, minder pluis, en verbeterd de conditie van je haar. In veel gevallen wordt het haar zelf permanent steil, dit is geheel afhankelijk van de conditie en de krulsterkte van je eigen haar.

Wat kan je verwachten?

Voordat we een keratine behandeling uitvoeren willen we altijd eerst je haar beoordelen. Zo kunnen wij bepalen wat je haar kwaliteit is en of je haar geschikt is voor deze behandeling. Hierna gaan we over tot het plannen van een afspraak. De behandeling zal 5 tot 6 uur in beslag nemen voor schouderlang tot lang haar. Wij sluiten deze behandeling altijd af met een oxilock treatment om de houdbaarheid en de conditie van je haar sterk en glanzend te houden.

De kosten zijn € 60,00 per uur, waarvan je kan uit gaan dat het 5 a 6 uur zal duren. Trek er gerust een dag voor uit.

Bekijk ook eens de facebook pagina van Jean Paul Myne.

Keratin Gold
Back To Top