Extensions

Voller haar, dikker haar en langer haar zijn de meest bekende termen die wij krijgen te horen op extensions gebied. Tegenwoordig zie je in de showbiz veelal mooie volle bossen haar. Dat maakt ons wel eens onzeker omdat het showbiz beeld bijna als normaal wordt ervaren. Helaas is het grotendeel van ons niet gezegend met zo’n bos haar van zichzelf. Maar hé dan ben je bij ons aan het juiste adres, al deze 3 wensen kunnen wij voor je waar maken. Wij werken met verschillende topmerken. Deze verschillen in kwaliteit, in haarstructuur maar ook in prijs. Belangrijkste waar ze in verschillen is nog wel de techniek die ervoor gebruikt wordt om het haar te plaatsen. Wij hebben namelijk microring extensions, fill-in extensions en weaves. Zo is er voor iedereen iets passends te vinden. Microring extensions zijn herbruikbaar en dienen om de 3 a 4 maanden herplaatst te worden. Deze losse plukjes haar worden met kleine alluminium ringetjes bevestigd aan het eigen haar. Fill-in extensions zijn ook losse plukjes welke vast gezet worden in het eigen haar met keratine bonding systeem. Deze wordt verwarmt en om een aantal eigen haren vast gezet, waarna je er 4 tot 6 maand plezier van hebt. Weaves zijn bij ons het meest geplaatste techniek voor een haarverlenging. Gedeeltes van je eigen haar worden ingevlochten waarna de weave een strook met haar erop genaaid wordt. Het haar wat herplaatsbaar is kan met goede verzorging en normaal gebruik tot ca 1 jaar mee.

Wij gaan geregeld naar beurzen, workshops en cursussen om onze hoge kwaliteit blijvend te kunnen garanderen. De laatste trends en looks? Wij kunnen ze zetten! Onder meer plaatsen we fill-in extensions, mircroring extensions,  hairweaves en flip in hair.

Nog nooit geprobeerd een voller kapsel te laten creëren? Eens moet de eerste keer zijn!

Maak een vrijblijvende afspraak en laat je uitgebreid informeren wat bij je past en wat de kosten hiervan zullen zijn. Je ziet, geheel vrijblijvend en gratis!

Flip-in Hair

Voor een avondje lange haren? Of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag? Tot voor kort droomden we er alleen maar van, of moesten we uren in de kappersstoel zitten. Maar met Flip in hair zijn lange steile haren, of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou. Gewoon lekker zelf doen, makkelijk en snel.

Flip in hair is de revolutie in hair extensions die absoluut geen schade veroorzaakt aan uw eigen haar. Dit is de snelste en meest eenvoudige manier om tijdelijk uw look te veranderen. Het werkt met een onzichtbaar draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen uw eigen haar in. Ook als uw eigen haar wat dunner is kunt u deze Flip in hair met een gerust hart dragen. Het neemt maar 1 minuut van uw tijd om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen.

Flip in hair is gemaakt van 100 % human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen.

Nieuwsgierig geworden, maak een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe het jou staat!

X