Ga naar hoofdinhoud

Hair weaves

Voller haar, dikker haar en langer haar zijn de meest bekende termen die wij krijgen te horen op extensions gebied. Tegenwoordig zie je in de showbizz veelal mooie volle bossen haar. Dat maakt ons nog wel eens onzeker, omdat dit beeld als normaal wordt ervaren. Helaas is het grotendeel van ons niet gezegend met zo’n bos haar van zichzelf. Maar dan ben je bij ons aan het juiste adres, al deze 3 wensen kunnen wij voor je waar maken. Wij werken met verschillende topmerken. Deze verschillen in kwaliteit, in haarstructuur maar ook in prijs. Belangrijkste waar ze in verschillen is nog wel de techniek die ervoor gebruikt wordt om het haar te plaatsen. Wij hebben weaves.

Technieken

 

Weaves is bij ons de meest geplaatste techniek voor een haarverlenging, deze beschadigd het haar absoluut niet! Bij het weaven wordt een gedeelte van je eigen haar met microringen samen gebonden, dit maakt een basis waarop je weave vast genaaid wordt. Een weave is een strook met haar die op maat wordt gemaakt. Het haar wat herplaatsbaar is kan met goede verzorging en normaal gebruik tot ca 9 maanden mee. De hairweave dient elke 6/8 weken omhoog gezet te worden, op basis van microringen groeit het uit waardoor dit elke 6/8 weken terug komt. Verwijderen € 6,50 en herplaatsen € 23,00 per weave.

Nog nooit geprobeerd een voller kapsel te laten creëren? Eens moet de eerste keer zijn! Wij kunnen vele kleuren voor jou bestellen en kunnen deze dan ook als snel bij je plaatsen.

Maak een vrijblijvende afspraak en laat je uitgebreid informeren wat bij je past en wat de kosten hiervan zullen zijn. Je ziet, geheel vrijblijvend en gratis!

1 weave is voldoende voor een volumebehandeling vanaf € 165,00
2 weaves is voldoende voor volume en korte verlenging vanaf € 330,00
3 weaves is voldoende voor verlenging vanaf € 495,00
4 weaves is voldoende voor complete/extreme verlenging van dik kort haar naar lang vanaf € 660,00

Wij geven uitsluitend garantie op het haar van 3 maand na plaatsing bij de door ons geadviseerde product set bestaande uit een shampoo en masker (€33,90).

Back To Top