Extensions

Voller haar, dikker haar en langer haar zijn de meest bekende termen die wij krijgen te horen op extensions gebied. Tegenwoordig zie je in de showbizz veelal mooie volle bossen haar. Dat maakt ons nog wel eens onzeker, omdat dit beeld als normaal wordt ervaren. Helaas is het grotendeel van ons niet gezegend met zo’n bos haar van zichzelf. Maar hé, dan ben je bij ons aan het juiste adres, al deze 3 wensen kunnen wij voor je waar maken. Wij werken met verschillende topmerken. Deze verschillen in kwaliteit, in haarstructuur maar ook in prijs. Belangrijkste waar ze in verschillen is nog wel de techniek die ervoor gebruikt wordt om het haar te plaatsen. Wij hebben namelijk microring extensions, fill-in extensions en weaves. Zo is er voor iedereen iets te vinden.

Technieken

Microring extensions zijn herbruikbaar en dienen om de 3 a 4 maanden herplaatst te worden. Deze losse plukjes haar worden met kleine alluminium ringetjes bevestigd aan het eigen haar. Fill-in extensions zijn ook losse plukjes welke vast gezet worden in het eigen haar met keratine bonding systeem. Deze wordt verwarmt en om een aantal eigen haren vast gezet, waarna je er 4 tot 6 maand plezier van hebt. Weaves is bij ons de meest geplaatste techniek voor een haarverlenging. Gedeeltes van je eigen haar worden ingevlochten waarna de weave een strook met haar erop genaaid wordt. Het haar wat herplaatsbaar is kan met goede verzorging en normaal gebruik tot ca 9 maanden mee.

NoExtensionsg nooit geprobeerd een voller kapsel te laten creëren? Eens moet de eerste keer zijn! Wij hebben alle kleuren weaves 40 cm van het merk Royalty op voorraad. Indian Gold of een andere lengte gaat op bestelling.

Maak een vrijblijvende afspraak en laat je uitgebreid informeren wat bij je past en wat de kosten hiervan zullen zijn. Je ziet, geheel vrijblijvend en gratis!

 

X